Gästboken
Ditt Namn Tomatens färg är?

Erik 2014-10-02
Hej jag undrar hur sjön kroktjärn ser ut ? finns det bryggor eller är det berg runt hela sjön?
Svar: Hej Erik sjön är lång och smal och det är lite blandat, nån liten brygga och en del kastplatser finns det men det går bra att fiska från land runt hela sjön. det finns tre vindskydd varav ett stort med grillplats modell jättestor!
Alojz 2014-09-29
Tack för finvädret "Trille" och för skitfisket. Alla var nöjda (Förutom 1, Haha). Stora fina bitar som följde med hem. Återkommer nästa vår...
Svar: Ni är välkomna
Kent Brandt 2014-09-24
Hemma efter 2 dagars fiske i Kroktjärn och Hemtjärn. Vi, 6 fiskare, måste ge en eloge till välskötta vatten och gott om fisk. Vi fiskar i hela Sverige, Norge och Danmark och detta hör definitivt till de bättre.
Svar: Det tackar och bockar vi för! Du glömde dock att nämna det fina vädret jag ordnade..:)
Kjell-Arne 2014-09-05
Hej Trille. Det gick ju inte så bra detta, men förstår att det inte va ditt fel. Sånt som händer. Hoppas att det går bättre en annan gång. Ha en bra helg på dig.
Svar: Desamma du får höra av dig igen.
Kjell-Arne 2014-08-18
Hej!
Var upp till Kloten i sommar och insåg då till min stora besvikelse att Hemtjärn har blivit hyrsjö, där jag har dragit många fina regnbågar och öringar på fluga. Det är ju några år sen jag fiskade uppe i Malingsbo/Kloten. Brukade hyra stuga uppe i Nyfors både två och tre gånger om året och då var det mycket fiske runt om i sjöarna och Hemtjärn var ju ett favoritställe på den tiden. Min fråga till dig är då jag ser att Hemtjärn är ledig ganska mycket i bokningssystemet om det då är möjligt att lösa någon typ av dagkort där . Tacksam för svar.
Svar: Ring mig! 070-3498471
Conny Gällman 2014-07-28
Ännu en kanondag i den heta julidagen.
Alla var helförtjusta alla fick fisk. Trots det varma vattnet,men vad gör det,när det är sådan fin natur och service.
Hela jaktgänget hällsar,med fruar.
Svar: Ja ni såg ut att trivas
Micke 2014-06-15

Hej Trille.
Vi ville tacka för igår,fisket var stundtals trögt men vi fick iallafall några stycken så vi vart nöjda med dagen.
Vi pratade om att komma hit flera gånger,men då prova andra sjöar,vore kul om du vid tillfälle kunde uppdatera fliken (Bilder) på alla sjöar med namn under varje bild så man kan se vilken sjö som är vilken.


Micke och alla andra/Flugfiskesällskapet
Svar: Det är bara att lägga äpplen under madrassen så latmasken kryper ut då hör jag! Jag har varit dålig minst sagt på att uppdatera bilderna men jag ska göra ett ryck en fin dag.
Micke 2014-06-05
Hej Trille,nu är det bara 9 dgr kvar till vi skall hyra Kroktjärn,men ingen har hört av sig till mig !! /Micke
Svar: Ibland räcker dagarna inte riktigt till! :)
1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 Framåt