Gästboken
Ditt Namn Tomatens färg är?

Lasse Åsell 2016-06-18
Hade en kanon dag vid Laxtjärn. Vi landade ca. 40 bågar och den största på 3,2.
Svar: Supernajs! Så kan det gå om man vinner en pimpeltävling! :)
Peter 2016-04-22
Hej Trille.

Vad har hänt med vindskyddet som fanns vid St Djurlången? Det enda som finns kvar är grillplatsen.
Svar: Hej Peter! Det kan jag tyvärr inte svara på, du får kontakta Sveaskog angående det. De har kanske plockat bort det då vandringsleden skall ändra sträckning. Men som sagt jag vet inte.
Konny 2016-04-04
Tjena
När man hyr en sjö där det finns tillgång till båt är det då tillåtet att använda sig av en flytring?

Mvh
Konny
Svar: Hej Konny Självklart får du använda dig av flytring i alla mina tjärnar! Jag kan varmt rekomendera Åstjärn och Abborrtjärn som är lätta att ta sig i och ur med ringen! :)
fredrik 2016-03-10
hur är isen på Hemtjärn till lördag
Svar: Hum...:( Sent svar men bra is!
Lasse 2016-03-10
Går det att betala med swich på lördag ?
Svar: Nu va jag väl lite sen :(
Magnus 2016-01-16
Pimpeltävlingen på Hemtjärn den 12 mars låter intressant är det bara att dyka upp och vara med (om det finns någon is) och i så fall vad kostar det att fiska?
Svar: Det är bara att dyka upp. Bläddra fram till 12:e mars Under fliken bokning och klicka på den blå texten så ser du all info!
Roger 2015-12-13
Hej! Jag bara undrar om det finns gädda i Stora Djurlången? Du kanske inte vet men det gör väl inget om man frågar?
Svar: Jodå! Nog finns det gädda där allt. Det har fiskats gädda där med gott resultat så länge jag kan minnas. Men gubbarna som höll på med långrev, ståndkrok, bult, nät och angling med sax börjar försvinna till fördel för modernare metoder som trolling och djerkbait. Nu antar jag att du/ni vill angla och det kan väl funka. Kolla med Sveaskog de säljer fiskekort. Norra delen ligger i Dalarna Södra i Västmanland. Vill ni angla gädda på nån av mina hyrfiskesjöar så hör av dig!
Jasper 2015-12-12
Vilken sjö tycker du är bäst för gäddfiske?
Svar: He he förhoppningsvis ingen! Men Hemtjärn är känd för att ha huserat stora gäddor. Den var tills jag startade endast flugfiskesjö vilket gjorde att gäddorna växte sig stora och många. På senare är har dock fiskelyckan vid vinterns gäddrensningar vart ganska knapp. Viktmässigt är den största gäddan fångad i Åstjärn med 13+ på digitalvågen.
1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 Framåt