Priser och information 2022

Priser
- På vardagar: Grundavgift 1000kr + 400 kr per person som fiskar.
- På lördagar och röda dagar: Grundavgift 1500 kr +400 kr per person som fiskar.
- Priser för barn är: 0-12 år gratis i betalande vuxens sällskap!
- 13 år och uppåt räknas som vuxen.
- Extra isatt fisk kostar 100 kr/kg för regnbåge.
- Minsta antalet betalande fiskare 10 st vid varje hyrtillfälle.

Från och med 2018 kommer vi att ha stängt hela Juli månad.

Prisexempel för att hyra en sjö: Kroktjärn en onsdag i maj 15 personer skall fiska. Då ingår 30 kg fisk, man betalar 1000 kr grundavgift + 400 kr per person som fiskar. Detta ger 1000+400x15 =7000 kr inklusive moms.

I priset ingår 2kg isatt Regnbåge per person och fisketillfälle. Det är ingen fångstbegränsning, det vill säga att man får behålla alla fiskar man får upp.

Hur man bokar


Gå till fliken "Bokning", leta fram det datum i kalendern som du vill fiska och tryck på knappen boka.

Nu får du fram en ruta där du först skall välja sjö, går det inte att välja den sjö du tänkt dig så är den redan bokad den dagen och visas med blå text i kalendern.

När du valt sjö så fyller du i adressuppgifterna dit fakturan skall gå, var noga med eventuella referensnummer.

Viktigast av allt! Fyll i ett telefonnummer där jag kan nå en kontaktperson.

När ni är klara och klickat på "skicka" knappen så är bokningen klar och visas med blå text i kalendern. Ser du den inte? Starta om webläsaren en gång så kommer den fram. Håll musen över den blå sjötexten så ser du namnet på den som bokat.

OBS! 10 Dagar innan fisketillfället ringer jag upp kontaktpersonen. Då vill jag ha reda på hur många som kommer och efter det är bokningen definitiv.

Tider
Fiske är tillåtet mellan 05:00 till 23:00

Hemtjärn och Lövtjärn hyrs ej längre ut av TH Hyrfiske AB

Fiskisättning görs senast kl 10.00 samma dag som ni hyrt sjön.

Regler
- Alla som fiskar får bara använda ETT spö åt gången! Om denna regel ej efterlevs kommer extra debitering att ske då ett extra spö motsvarar en extra person. Har man åkt hem kan man INTE överlåta rätten att fiska till någon annan!

- Camping vid hyrsjöarna före eller efter fiske får endast ske efter överenskommelse med Trille mot erläggande av 100kr för husvagn eller husbil och endast då ingen annan gäst bokat sjön.

- Man hämtar och lämnar nyckeln på angiven plats de tider som är uppgjorda

- Använd de små tunnorna vid rensplatserna till fiskrenset så blir vårt jobb med kompostering så mycket enklare

- Släng ej fiskrens i sjön eller i skogen. Fiskrens i sjön gör att det sjukdomar kan spridas, fiskrens i skogen ger dålig lukt. Ta med fisken och rensa den vid rensplatsen eller ta med den hem orensad då håller den sig bättre.

- De bruna plasttunnorna är till för tomburkar och glasflaskor/petflaskor EJ sopor.
Städning
Håll ordning! Du som bokar ansvarar för att det är städat då ni lämnar platsen. En extra avgift på 1500kr för städning kan betalas i förväg, eller komma att debiteras i efterskott till kunder som vid upprepade tillfällen misskött städningen! Den som bokar ansvarar för att det är städat när man lämnar sjön.
Låneutrustning
Lånespön finns att hyra för 150kr/spö då ingår drag/spinnare och powerbait/flöten. Tappar man bort ett drag kostar de 40kr/st att ersätta.
Camping
Camping vid sjöarna före och efter fiske kostar 100kr per vagn eller husbil och ENDAST efter överenskommelse med Trille. Camping får ej ske om sjön är hyrd av annan kund. Ring för mer information.
Betalning sker mot faktura i efterskott till:
TH Hyrfiske AB
Bredsjöhytta 2
77190 Ludvika
Bankgironummer 5508-1640
Vi tillämpar 30 dagars faktura utan dröjsmålsränta men en påminnelseavgift på 450:- för företag tillkommer vid sen betalning. Om fakturan ej betalas efter påminnelsen kommer den att lämnas till kronofogden och då tillämpas normal praxis med 12% dröjsmålsränta. Från och med 2017 skickas alla fakturor med mail normalt sett inom 1-3 dagar efter fisket. Var noga med att ange rätt fakturamail och eventuela referensnummer/bokningsnummer i bokningen. Genom att ha fyllt i bokningen förbinder ni er att godta ovanstående villkor.
Force majeure
Om det ej går att fiska på grund av is eller snö så får kunden själv välja antingen ett nytt datum som är ledigt för fiske, eller att ställa in fisket. TH Hyrfiske AB har ej möjlighet att snöröja alla vägar till sjöarna.