Priser och information 2017

Priser
- På vardagar: Grundavgift 1000kr + 300 kr per person som fiskar.
- På lördagar och röda dagar: Grundavgift 1500 kr +300 kr per person som fiskar.
- Priser för barn är: 0-12 år gratis i betalande vuxens sällskap!
- 13 år och uppåt räknas som vuxen.
- Extra isatt fisk kostar 75 kr/kg för regnbåge och 100 kr/kg för öring.
- Minsta antalet betalande fiskare 10 st vid varje hyrtillfälle.

Prissänkning under juli månad! Alla grundavgifter sänks med 500 kr under juli månad.

Prisexempel för att hyra en sjö: Kroktjärn en onsdag i maj 15 personer skall fiska. Då ingår 30 kg fisk, man betalar 1000 kr grundavgift + 300 kr per person som fiskar. Detta ger 1000+300x15 =5500 kr inklusive moms.

Hur man bokar


Gå till fliken "Bokning", leta fram det datum i kalendern som du vill fiska och tryck på knappen boka.

Nu får du fram en ruta där du först skall välja sjö, går det inte att välja den sjö du tänkt dig så är den redan bokad den dagen och visas med blå text i kalendern.

När du valt sjö så fyller du i adressuppgifterna dit fakturan skall gå, var noga med eventuella referensnummer.

Viktigast av allt! Fyll i ett telefonnummer där jag kan nå en kontaktperson.

När ni är klara och klickat på "skicka" knappen så är bokningen klar och visas med blå text i kalendern. Ser du den inte? Starta om webläsaren en gång så kommer den fram. Håll musen över den blå sjötexten så ser du namnet på den som bokat.

OBS! 10 Dagar innan fisketillfället ringer jag upp kontaktpersonen. Då vill jag ha reda på hur många som kommer och efter det är bokningen definitiv.

Tider
För Åstjärn, Abborrtjärn, Kroktjärn, och Laxtjärn gäller fiske mellan klockan 05:00 till 23:00.

För Hemtjärn och Lövtjärn gäller fiske mellan klockan 17:00 till 12:00 dagen efter (15:00 till 12:00 från 1:a september).

Bokning fredag till lördag samt lördag till söndag räknas som helgbokning i dessa sjöar.

Vill man fiska dagtid i Lövtjärn och Hemtjärn så ring och gör upp detta med Trille!

Fiskisättning görs senast kl 10.00 samma dag som ni hyrt sjön vid dagbokningar. 2kg Regnbåge ingår per person och fisketillfälle.

Regler
- Alla som fiskar får bara använda ETT spö åt gången! Om denna regel ej efterlevs kommer extra debitering att ske då ett extra spö motsvarar en extra person. Har man åkt hem kan man INTE överlåta rätten att fiska till någon annan!

- Camping vid hyrsjöarna före eller efter fiske får endast ske efter överenskommelse med Trille mot erläggande av 100kr för husvagn eller husbil och endast då ingen annan gäst bokat sjön.

- Man hämtar och lämnar nyckeln på angiven plats de tider som är uppgjorda

- Använd de små tunnorna vid rensplatserna så blir vårt jobb med kompostering så mycket enklare

- Släng ej fiskrens i sjön eller i skogen. Fiskrens i sjön gör att det blir sjukdomar fiskrens i skogen ger dålig lukt. Ta med fisken och rensa den vid rensplatsen

- De bruna plasttunnorna är till för tomburkar och glasflaskor/petflaskor EJ sopor.
Städning
Håll ordning! Du som bokar ansvarar för att det är städat då ni lämnar platsen. En extra avgift på 1500kr för städning kan betalas i förväg, eller komma att debiteras i efterskott till kunder som vid upprepade tillfällen misskött städningen! Den som bokar ansvarar för att det är städat när man lämnar sjön.
Catering
Vi erbjuder olika alternativ av catering. Här ser du 2017 års maträtter och priser
Lerduveskytte
Lerduveskytte 50kr/serie. Ring för mer information.
Låneutrustning
Lånespön finns att hyra för 150kr/spö då ingår drag/spinnare och powerbait/flöten. Tappar man bort ett drag kostar de 40kr/st
Camping
Camping vid sjöarna före och efter fiske kostar 100kr per vagn eller husbil och ENDAST efter överenskommelse med Trille. Camping får ej ske om sjön är hyrd av annan kund. Ring för mer information.
Betalning sker mot faktura i efterskott till:
TH Hyrfiske AB
Bredsjöhytta 2
77190 Ludvika
Bankgironummer 5508-1640
Vi tillämpar 30 dagars faktura med 23% dröjsmålsränta från och med 2013 Påminnelseavgift 100kr tillkommer vid för sen betalning.
Force majeure
Om det ej går att fiska på grund av is eller snö så får kunden själv välja antingen ett nytt datum som är ledigt för fiske, eller att ställa in fisket. TH Hyrfiske AB har ej möjlighet att snöröja alla vägar till sjöarna.