Gästboken
Ditt Namn Tomatens färg är?

andre 2015-03-04
När måste man senast avboka efter att man bokat ?
Svar: Hej Andre 10 dagar innan fisket ringer jag upp och gör klart allt runt bokningen det är också sista chansen att avboka. /Trille
kvist 2015-02-01
hej trille blir det någon pimpeltävling i år
Svar: Nej i år ska jag resa bort så det blir ingen pimpeltävling
Daniel Stark 2014-10-09
Hej Trille!

Stort tack för den underbara fiskedagen vi hade i Lövtjärn i Söndags. Öringarna var otroligt fina och kampvilliga.
Lövtjärn var en mycket trevlig tjärn med fin koja och eldstad.
Mvh Daniel & Håkan Stark
Svar: Ja va kul att ni fått upp ögonen för en ny sjö.
Erik 2014-10-02
Hej jag undrar hur sjön kroktjärn ser ut ? finns det bryggor eller är det berg runt hela sjön?
Svar: Hej Erik sjön är lång och smal och det är lite blandat, nån liten brygga och en del kastplatser finns det men det går bra att fiska från land runt hela sjön. det finns tre vindskydd varav ett stort med grillplats modell jättestor!
Alojz 2014-09-29
Tack för finvädret "Trille" och för skitfisket. Alla var nöjda (Förutom 1, Haha). Stora fina bitar som följde med hem. Återkommer nästa vår...
Svar: Ni är välkomna
Kent Brandt 2014-09-24
Hemma efter 2 dagars fiske i Kroktjärn och Hemtjärn. Vi, 6 fiskare, måste ge en eloge till välskötta vatten och gott om fisk. Vi fiskar i hela Sverige, Norge och Danmark och detta hör definitivt till de bättre.
Svar: Det tackar och bockar vi för! Du glömde dock att nämna det fina vädret jag ordnade..:)
Kjell-Arne 2014-09-05
Hej Trille. Det gick ju inte så bra detta, men förstår att det inte va ditt fel. Sånt som händer. Hoppas att det går bättre en annan gång. Ha en bra helg på dig.
Svar: Desamma du får höra av dig igen.
Kjell-Arne 2014-08-18
Hej!
Var upp till Kloten i sommar och insåg då till min stora besvikelse att Hemtjärn har blivit hyrsjö, där jag har dragit många fina regnbågar och öringar på fluga. Det är ju några år sen jag fiskade uppe i Malingsbo/Kloten. Brukade hyra stuga uppe i Nyfors både två och tre gånger om året och då var det mycket fiske runt om i sjöarna och Hemtjärn var ju ett favoritställe på den tiden. Min fråga till dig är då jag ser att Hemtjärn är ledig ganska mycket i bokningssystemet om det då är möjligt att lösa någon typ av dagkort där . Tacksam för svar.
Svar: Ring mig! 070-3498471
1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 Framåt